Muziek afspelen via DAB

• Druk herhaaldelijk op de bron knop om DAB als bron te selecteren. Op het display verschijnt
  • Navigeer met de pijltjes toetsten omhoog of omlaag om een radiostation te selecteren
  • Tijdens het afspelen kun je 1 van de 4 preset toetsen ingedrukt houden voor zo'n 3 seconde om een favoriet op te slaan.
  • Start of pauzeer het afspelen door op de Play|Pause knop te drukken. Houdt deze knop eventueel langer ingedrukt om het (opnieuw) scannen van alle beschikbare stations te starten.

OPMERKING: Bij het gebruik van DAB radio bent u afhankelijk van de landelijke dekking/de dekking bij u in de regio. Meer informatie is hier beschikbaar.

TIP: Stations die niet beschikbaar zijn via DAB kunnen wanneer de Citation Oasis met internet is verbonden via de Google Assistent aangeroepen worden. De muziek wordt dan via WiFi afgespeeld. Bekijk ook het artikel: CITATION OASIS: Muziek afspelen via Chromecast