Muziek afspelen via Chromecast met een een telefoon/tablet

1. Open een app die Google Chromecast ondersteund (bijv. Spotify, Pandora, TuneIn, Deezer, of Google Play Music)
  2. Speel muziek af
  3. Druk op het casting symboolbinnen de app en selecteer de Citation Oasis.

De Citation Oasis DAB kan worden opgenomen in een multiroom audio omgeving met andere producten die Chromecast ondersteunen. Meer informatie hierover vindt je in de FAQ sectie over het gebruik van de Google Home-app.