De afstandsbediening werkt niet

• Controleer of de afstandsbediening is voorzien van batterijen en of deze op de juiste manier in de afstandsbediening zijn geplaatst.
  • Controleer of het LED licht aan de voorzijde van de CITATION AMP reageert wanneer men de afstandsbediening gebruikt.
  • Is dit laatste niet het geval (ook niet wanneer met de afstandsbediening goed richting de CITATION AMP gewezen wordt). Pak dan een smartphone, open de camera van de telefoon en controleer of er infraroodlicht zichtbaar is wanneer de afstandsbediening richting de cameralens gericht wordt en op een knop van de afstandsbediening gedrukt wordt.

Het bereik van de afstandsbediening vergroten/verbeteren

Wanneer de CITATION AMP is ingebouwd in een TV meubel, muur of plafond dan is het mogelijk het bereik te vergroten door de meegeleverde IR-ontvanger.

De IR-EXTENDER aansluiten

• Sluit de IR-extender aan op IR REMOTE IN op de Citation Amp.
  • Zorg voor een directe zichtlijn tussen de IR-extender en de afstandsbediening.