In de Settings van de Apple Woning-app kunt u zelf bepalen hoe anderen verbinding maken met uw luidsprekers. Zorg er alleen voor dat je iOS-apparaat of Mac is aangemeld met dezelfde Apple ID als waarmee je luidsprekers hebt ingesteld. Je kunt deze instellingen ook wijzigen als je een gedeelde gebruiker bent van een huis met beheerdersrechten.

Toegang beperken

1. Open de Apple Woning-app op uw iOS device of Mac.
  2. Op uw iOS device, tik Home Settings in de linker bovenhoek, tik Home Settings, tik daarna op uw Huis. Op uw Mac, ga naar Bewerken/Edit > Bewerk Huis in de menu balk.
  3. Onder Luidsprekers, Sta Luidspreker toegang toe en kies uit de volgende opties
    • Iedereen: Iedereen binnen het bereik van uw luidspreker kan het apparaat zien en er op afspelen.
    • Iedereen op het zelfde netwerk: Iedereen die verbonden is met uw Wi-Fi thuisnetwerk kan via AirPlay muziek afspelen op uw luidspreker.
    • Alleen mensen die dit huis delen: Alleen mensen die u heeft uitgenodigd via de Apple Woning-app kan via AirPlay muziek afspelen.
    • Wachtwoord verplicht: Om via AirpPlay muziek te streamen is dan een wachtwoord verplicht.
  4. Gedeelde gebruikers met admin rechten kunnen de instellingen wijzigen.
  5. Wanneer u de toegang met een wachtwoord beveiligd, kan alleen de hoofdgebruiker telefoongesprekken streamen naar de luidsprekers.