Uw woning of accessoires verwijderen

Als u een accessoire uit de Woning-app wilt verwijderen:

• Op een iOS-apparaat: houd een accessoire ingedrukt, tik op 'Instellingen', scrol vervolgens naar de onderkant en tik op 'Verwijder accessoire'.
  • Op een Mac: dubbelklik op een accessoire, klik op 'Instellingen', scrol omlaag en klik op 'Verwijder accessoire'.

Als u uw woning uit de Woning-app verwijdert, worden al uw gegevens verwijderd, zoals accessoires, scènes, automatiseringen en personen die u hebt uitgenodigd om uw woning te beheren. U moet ook al uw accessoires opnieuw instellen voordat u ze opnieuw kunt configureren. Als u een accessoire opnieuw wilt instellen, kijkt u of er een knopje op het accessoire zit, raadpleegt u de handleiding of neemt u contact op met de fabrikant.

Als u uw Woning en alle bijbehorende gegevens uit de Woning-app wilt verwijderen:

• Op een iOS-apparaat: tik op het symbool van Woninginstellingen in de linkerbovenhoek, scrol vervolgens naar beneden en tik op 'Verwijder woning'.
  • Op een Mac: ga naar 'Wijzig' > 'Wijzig woning', scrol vervolgens naar beneden en klik op 'Verwijder woning'.