Uw CITATION MULTIBEAM 1100 zal audio streaming maar geen video streaming ondersteunen. Om muziek te kunnen casten via YouTube is een Premium YouTube Music account vereist. (Dit is tevens een andere app in de App/Play Store.)

* Je kunt wel eventueel je telefoon via Bluetooth verbinden en op deze manier de audio van je telefoon naar de soundbar streamen in plaats van via WiFi als work around wanneer je de standaard YouTube app wilt gebruiken.