Hoe schakel ik de de microfoon van de Citation Oasis AAN of UIT?

Op de achterzijde van het apparaat zit een schuif knop waarmee je de microfoon kunt dempen. Wanneer de microfoon gedempt is gaan de oranje LED lampjes op de voorzijde van de Citation Oasis branden als teken dat de microfoon uit staat en dat de Google Assistant op dat moment niet meer aangeroepen kan worden. De Google Assistant kan dan dus ook niet ongewenst meeluisteren.

Assistent uitschakelen via de Google Home-app

Je kunt ook via de Google Home-app via Digitaal welzijn tijden instellen wanneer de Google Assistent aangeroepen kan worden.