Het is mogelijk eigen passieve luidsprekers als stereo paar op de CITATION AMP aan te sluiten en om deze setup eventueel uit te breiden met Citation Surround luidsprekers (draadloos) en of een sub (draadloos of bekabeld).

Passieve luidsprekers aansluiten (niet meegeleverd)

1. Schroef de luidsprekeraansluitingen op de Citation Amp en luidsprekers los (niet meegeleverd).
  2. Steek de luidsprekerdraden volledig in de connectoren door links en rechts en kleuren bij elkaar te passen/ polariteiten (rood: +; zwart: -).
  3. Schroef de connectoren vast om de draden vast te zetten.

De banaanstekkers gebruiken om luidsprekerkabels aan te sluiten

1. Bevestig banaanstekkers (niet meegeleverd) aan de luidsprekerkabels.
  2. Wrik de kapjes op de luidsprekeraansluitingen voorzichtig los.
  3. Steek de banaanstekkers volledig in de gaten in de connectoren door links en rechts op elkaar af te stemmen, en de kleuren / polariteiten (rood: +; zwart: -).

OPMERKING: Mogelijk is er gereedschap nodig voor de banaanstekkers.

Sub aansluiten (niet meegeleverd)

Een Citation Sub of Citation Sub S kan draadloos gekoppeld worden of een eigen subwoofer bekabeld aangesloten worden.

Draadloze subwoofer en/of Citation Surrounds aansluiten (niet meegeleverd)

Reset de Citation Sub (S) door het reset knopje op de achterzijde van de subwoofer zo'n 20 seconde ingedrukt te houden. De subwoofer zou daarna in de pairing mode moeten staan (wit knipperend LED lampje aan de achterzijde van de Subwoofer).

Laat voor een optimale luisterervaring 30cm vrij tussen de muur en de Citation Sub (S) en plaats deze niet in een hoek.

Let op: Op het moment dat je ook draadloze Citation Surround luidsprekers wil koppelen (alleen bedoelt voor links- en rechtsachter), zorg dat deze dan ook in de pairing mode komen te staan voordat je het koppelen via de Citation Amp start.

Plaats voor een optimale luisterervaring de Citation Surround luidsprekers niet verder dan 5m van de Citation Amp.

Druk vervolgens om de pairing knop op de achterzijde van de Citation Amp. Het LED licht op de voorzijde van de Citation Amp zal groen oplichten wanneer de koppeling geslaagd is.

Tip: Draai eventueel de surround luidsprekers om als de kanalen omgedraaid zijn.

Bekabelde subwoofer aansluiten (niet meegeleverd)

Er kan een bekabelde subwoofer op de Citation Amp aangesloten worden met een RCA-kabel (niet meegeleverd). Zie onderstaand plaatje:

Laat voor een optimale luisterervaring 30cm tussen de muur en de subwoofer vrij en plaats deze niet in een hoek.

Let op: Als een draadloze subwoofer op de versterker is aangesloten, wordt de SUB OUT-connector uitgeschakeld.

Twee luidsprekerparen aansluiten (niet meegeleverd)

Het wordt aanbevolen om luidsprekers parallel aan te sluiten in plaats van in serie om een optimale geluidskwaliteit te garanderen.

OPMERKING: Luidsprekers moeten op het product worden aangesloten met kabels van klasse II (d.w.z. er mag geen aardaansluiting worden gemaakt). Plaats de draadloze Citation Surround luidsprekers niet meer dan 5m van de Citation Amp.

BELANGRIJK: Het aanbevolen vermogen van de luidsprekers is minimaal 125 W voor 8 Ohm en minimaal 200 W voor 4 Ohm. Sluit geen luidsprekers of belastingen van minder dan 4 Ohm aan.