AirPlay

Met AirPlay kunt u muziek op uw iOS-apparaat streamen naar de Citation-luidspreker.

Airplay streamen

• Controleer of uw iOS-apparaat is verbonden met hetzelfde netwerk als de Citation-luidspreker.
  • Om het Control Center (Bedieningscentrum) op een iOS-apparaat te openen, veegt u omlaag vanuit de rechterbovenhoek (iOS 12 of later) of omhoog (iOS 11of eerder).
  • Tik op het Airplay symbool om de verbonden luidspreker te selecteren en start vervolgens audiostreaming vanuit een app.

OPMERKING: Tijdens Chromecast, AirPlay of Bluetooth-streaming pauzeert het afspelen van muziek op het huidige verbonden apparaat wanneer u het afspelen van muziek start op een tweede verbonden apparaat.