Naast dat het bass niveau van de gekoppelde Citation Sub of Citation Sub S kunt aanpassen met de bass + en bass - knop op de afstandsbediening zijn er in de online web omgeving (hierna webclient genoemd) nog wat extra opties.

Webclient benaderen

Vul het ip-adres van de Citation Amp (zichtbaar in de Google Home-app onder apparaatinstellingen) in in een webrowser (Internet Explorer, Safari, Modzilla Firefox, Brave etc.) en druk op enter.

Vervolgens land je op een pagina waar je afhankelijk van wat er gekoppeld is onder ander de volgende instellingen kunt aanpassen:

• Bass instellingen
  • Treble instellingen
  • Subwoofer crossover instelling
  • Audio sync delay
  • Surround channel level
  • Dual mono mode
  • Line output setting
  • Aux Boost Input Level

Screenshots webclient:

Opmerking: Houdt er rekening mee dat de aanpassingen pas hoorbaar zijn wanneer je de instellingen hebt opgeslagen door op Save te drukken.