Een preset creëren

Zorg dat de DAB+ antenna is aangesloten, selecteer de juiste bron met de source knop en navigeer vervolgens met de pijltjes buttons naar het gewenste station. Zodra je het juiste station hebt gevonden houdt he één van de preset knoppen een aantal seconde ingedrukt totdat er een bevestiging op het display volgt. Je kunt nu vervolgens simpel dit station afspelen door op een keer op de desbetreffend preset knop te drukken.

Source knop