Zet en beheer je wekkers

Aanbevolen manierSpraakopdracht "Hey Google"of "OK Google" gevolgd door:
Zet nieuwe wekkerZet alarm voor 8 uur morgen ochtend.
Zet wekker met naamZet een wekker om 14 uur genaamd medicijn.
Zet terugkerende wekkerZet een wekker elke dag om 10 uur.
Vragen wat betreft ingestelde wekkersHoe laat staat mijn wekker?
Vragen wat betreft alle wekkersWelke wekkers zijn er gezet.
Cancel een bestaande wekkerAnnuleer mijn wekker van 8 uur.

Stel je favoriete muziek of playlist in als wekker

* (Nog) niet in het Nederlands beschikbaar

Gewenste actieSpraakopdracht "Hey Google"of "OK Google" gevolgd door:
Stel media of muziek wekker inZet Radio 538 Radio wekker morgen om kwart voor 8.
Stel terugkerende media of muziek wekker inZet Shakira muziek alarm elke dag om 7 uur

Zet DAB Radio als wekker

Houdt het wekker symbool op de rechter bovenkant van de Citation Oasis zo'n 5 seconde ingedrukt tot het wekker symbool gaat branden op het display. Druk nogmaals 5 seconde om het standaard geluid te herstellen.

Wijzig het volume van je wekker

1. Zorg er voor dat je mobiele device of tablet is verbonden met het zelfde Wi-Fi netwerk als je Citation OASIS DAB.

2. Open de Google Home-app.

3. Selecteer de Citation OASIS DAB.

4. Aan de rechter bovenzijde tik op Apparaatinstellingen en kies vervolgens voor Wekkers en timers.

5. Gebruik de slider om het volume niveau aan te passen naar de gewenste sterkte.

Opmerking:

• Wanner DAB radio is ingesteld als wekker zal het volume het zelfde zijn als het afspeel volume (het volume wat je als laatste hebt gekozen).

Snooze, Stop en controleer je ingestelde wekkers

• Om een wekker voor tien minuten uit te stellen druk je één maal op de snooze knop op de bovenzijde van je device..
  • Om een wekker uit te schakelen druk je op het wekker symbool boven op de wekker of zeg je "Hey Google: Stop". (Tip: zeg pas stop wanneer de witte led lampjes aan de voorzijde langzaam oplichten, op dat moment luistert de assistent en kun je je opdracht inspreken.)
  • Om de wekkers te bekijken die je hebt gezet druk je herhaaldelijk op het wekker symbool op de rechter bovenzijde van de Citation Oasis. Je wekkers worden dan om en om weergegeven op het display van je device.