AirPlay-instellingen wijzigen

Kies in 'Woninginstellingen' wie uw luidsprekers en tv's kan zien en wie ze kan gebruiken om op af te spelen:

• Open de Woning-app op uw iOS-apparaat of Mac.
  • In iOS: Tik op het symbool 'Woninginstellingen'. Als u meerdere woningen hebt ingesteld in de Woning-app, tikt u op 'Woninginstellingen' en vervolgens op een woning. In macOS: Ga in de menubalk naar 'Wijzig' > 'Wijzig woning'.
  • Scrol naar beneden en kies 'Sta toegang tot luidsprekers en tv's toe'.

Vanaf hier kunt u iedereen, iedereen die is verbonden met uw wifinetwerk thuis of alleen de mensen die u hebt uitgenodigd om uw woning te bedienen, toestemming geven om via AirPlay audio af te spelen op uw apparaten.