Dankzij ingebouwde Chromecast kunt u muziek/podcasts/ afspeellijsten van meer dan 300 muziek apps naar uw luidspreker streamen door simpelweg op het casting symbool te tikken.

1) Open een app met Chromecast-ondersteuning op uw smartphone of tablet.
2) Druk op het pictogram in de app en selecteer de luidspreker of groep.
3) Druk op “Play” (Afspelen) in de app.

U kunt ook de Google assistent vragen om bijvoorbeeld radio af te spelen in de woonkamer (of een andere groep die u heeft ingesteld).

OPMERKINGEN:
• De naam van uw luidspreker wordt toegewezen tijdens de installatie via de Google Home-app.
• De Citation-luidspreker kan wel audio-streaming maar zal geen video-streaming ondersteunen.

De Citation-luidspreker kan bediening in meerdere ruimten ondersteunen via Chromecast built-in. Maak in de Google Home-app simpelweg een groep aan, voeg uw luidsprekers samen en speel deze vervolgens af in meerdere ruimten.

OPMERKINGEN:
• Raadpleeg de Google Home-app voor meer details.
• Het aantal Chromecast-luidsprekers waarmee u muziek kunt streamen is afhankelijk van de bandbreedte van uw lokale draadloze netwerk. In theorie kan er een onbeperkt aantal apparaten worden aangesloten om hetzelfde nummer te streamen.