HDMI ARC

Sluit de soundbar aan op uw tv met een HDMI-kabel

1. Sluit de meegeleverde HDMI-kabel aan op de HDMI UIT (TV ARC) aansluiting aan de achterkant van de soundbar en de HDMI IN (ARC) aansluiting op uw tv.
  2. Druk op de toets op het bovenpaneel van de soundbar of op de BRON-toets op de afstandsbediening om de TV ARC-modus te selecteren.

OPTICAL / TOSLINK

Sluit de soundbar aan op uw tv met een optische kabel

1. Sluit de meegeleverde optische-kabel aan op de optical ingang aan de achterkant van de soundbar en de optical out poort op de TV.
  2. Druk op de toets op het bovenpaneel van de soundbar of op de BRON-toets op de afstandsbediening om de optical-modus te selecteren.

OPMERKINGEN

• Een HDMI-verbinding ondersteunt digitale audio en video met een enkele connector. Het is de beste optie om de soundbar aan te sluiten.
  • Als uw tv ondersteuning biedt voor HDMI ARC, kunt u tv-audio via de soundbar beluisteren met een enkele HDMI-kabel.
  • Deze HDMI-aansluiting is vereistals u andere videoapparaten wilt aansluiten op de soundbar-invoer voor weergave op de tv.
  • Schakel de HDMI-CEC-functie op de tv in. HDMI-CEC is een functie waarmee CEC-compatibele apparaten die via HDMI zijn gekoppeld, kunnen worden bediend met één enkele afstandsbediening, zoals volumeregeling voor zowel de tv als de soundbar. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw tv voor meer informatie.