Controleer of uw device wellicht al verbonden is met een ander Bluetooth apparaat, of de juiste source/bron is geselecteerd, of het systeem wellicht gemute is en of u de zelfde problemen ervaart wanneer u muziek via Bluetooth afspeelt met een andere telefoon/bron.

Plaats uw bron (telefoon/tablet) eventueel dichter bij uw streaming box en controleer of er andere apparaten in de buurt zijn die voor interferentie kunnen zorgen of dat er meubels, muren of andere materialen tussen de zender en ontvanger staan die het signaal wellicht (gedeeltelijk) zouden kunnen blokkeren of verstoren.

Ervaart u deze problemen alleen tijdens het afspelen van muziek bij het gebruik van Bluetooth dan adviseren wij u om volgende te proberen:

Reset uw HARMAN / KARDON SURROUND
Om de standaardinstellingen te herstellen die in de fabriek zijn geprogrammeerd drukt u op “Opties” > “Factory default” of “Fabrieksinstellingen herstellen”op het touchscreen; of – Houd de knop op de achterkant van het scherm van uw streaming-box voor ongeveer 5 seconden ingedrukt. Wanneer de fabrieksinstellingen zijn hersteld, wordt het streaming-box automatisch uitgeschakeld en opnieuw opgestart. Alle opgeslagen informatie of instellingen worden gewist.

Reset uw Bluetooth instellingen:
1. Zet de Bluetooth op uw telefoon of tablet uit voor tenminste 10 seconden, en schakel deze daarna weer in.
2. Als u eerder uw product met uw telefoon of tablet heeft verbonden, kan u dan deze verbinding uit het Bluetooth menu op uw tablet of telefoon verwijderen?
3. Herstart uw telefoon of tablet, en probeer dan de Bluetooth verbinding opnieuw te maken.
4. Als het bovenstaande niet heeft gebaat, probeer dan uw product te herstarten.
5. Houd de Bluetooth knop op uw product ingedrukt totdat de koppelmodus weer aan gaat.
6. Ga naar de Bluetooth instellingen op uw telefoon of tablet, en begin het koppelproces opnieuw.