Er zijn twee manieren om de Citation Bar en Citation MultiBeam 700 te resetten.

Fabrieksherstel via het display

Om de in de fabriek geprogrammeerde standaardinstellingen te herstellen drukt u op Opties > Fabrieksherstel op het display van de soundbar en bevestig je vervolgens deze keuze. De opgeslagen informatie en instellingen worden gewist en de soundbar is klaar om opnieuw ingesteld te worden.

Resetten via de reset button

Houd de reset-knop op de achterkant van de soundbar gedurende zo'n 5 seconden ingedrukt.
Wanneer de fabrieksinstellingen zijn hersteld, wordt de bar automatisch uitgeschakeld en opnieuw opgestart.
De opgeslagen informatie en instellingen worden gewist en de soundbar is klaar om opnieuw ingesteld te worden.