Chromecast built-in™

1. Met de Google Home-app verbindt u meerdere CITATION luidsprekers met hetzelfde netwerk. Wijs ze toe aan meerdere kamers en maakt u waar nodig groepen aan.
  2. Activeer de app met Chromecast op uw smartphone of tablet.
  3. Muziek afspelen. Druk op het icoon en selecteer de gegroepeerde luidsprekers.

OPMERKINGEN:

• Raadpleeg de Google Home-app voor meer informatie.
  • Het aantal luidsprekers met Chromecast waarnaar u muziek kunt streamen, is afhankelijk van de bandbreedte van uw lokale draadloze netwerk. In theorie kan een onbeperkt aantal apparaten worden aangesloten om hetzelfde nummer te streamen.

AirPlay

1. Ga op een iOS-apparaat naar het Control Center (Bedieningscentrum).
  2. Tik op om desgewenst meerdere aangesloten luidsprekers te selecteren.
  3. Begin muziekstreaming vanuit een app.

OPMERKING: Tijdens Chromecast, AirPlay of Bluetooth-streaming pauzeert het afspelen van muziek op het huidige verbonden apparaat wanneer u het afspelen van muziek start op een tweede verbonden apparaat.