Na de software update van december 2020 kunnen de Bass en Treble instellingen handmatig aangepast worden.

Het device dient hiervoor minimaal over software versie 20463160 te beschikken.

De huidige software versie kan bekeken worden door in de Google Home-app het apparaat te selecteren, vervolgens te tikken op Apparaatinstellingen (tandwiel symbool rechts bovenaan) en vervolgens land je dan op een pagina waar onderaan de software versie zichtbaar is.

Beschikt de Citation 200 over software versie 20463160 of later dan is het mogelijk om op onderstaande manier de bas en of treble aan te passen.

Bas en treble niveau aanpassen

• Om het bas niveau aan te passen druk je kort tegelijk op de Bluetooth en volume min knop totdat het gewenste niveau bereikt is.
  • Om het treble niveau aan te passen druk je kort tegelijk op de Bluetooth en volume plus knop totdat het gewenste niveau bereikt is.

De standaard waarde is niveau 3 (3 paarse LEDs voor de bas waarde en 3 gele LEDs voor de treble waarde) dus het niveau kan twee stappen terug gezet worden en één stap vooruit.