Lichten de LED-lampjes wit op op het moment dat het geluid even wegvalt dan wordt mogelijk het geluid gedempt tijdens het meeluisteren van de Google Assistent. Je kunt dit (dempen) uitschakelen in de Google Home-app door het apparaat te selecteren en dan rechts bovenaan naar Apparaatinstellingen te gaan door op het tandwieltje te tikken.

Vervolgens zou je dan ongeveer het volgende moeten zien (dit kan wat verschillen afhankelijk van of je dit op een Android of Apple device bekijkt):

Schakel vervolgens het Volume verlagen tijdens het meeluisteren uit door de toggle naar links te schuiven.

OPMERKING: Deze functie in de Google Home-app werkt momenteel niet. Google is op de hoogte van dit probleem en werkt aan een oplossing. Het advies in deze is om even feedback te geven in de Google Home-app om de prioriteit te verhogen. Daarnaast werkt het Harman Development team aan een software upgrade welke de gevoeligheid van de microfoon zou moeten optimaliseren. Voor nu is het advies om de microfoon even handmatig te dempen via het display van de Citation MultiBeam 700 of door op de afstandsbediening van de soundbar op de MIC OFF button te drukken.