Lichten de LED-lampjes wit op op het moment dat het geluid even wegvalt dan wordt mogelijk het geluid gedempt tijdens het meeluisteren van de Google Assistent. Je kunt dit (dempen) uitschakelen in de Google Home-app door het apparaat te selecteren en dan rechts bovenaan naar Apparaatinstellingen te gaan door op het tandwieltje te tikken.

Vervolgens zou je dan ongeveer het volgende moeten zien (dit kan wat verschillen afhankelijk van of je dit op een Android of Apple device bekijkt):

Schakel vervolgens het Volume verlagen tijdens het meeluisteren uit door de toggle naar links te schuiven.