Voordat we starten

Zorg ervoor dat je een iPhone of iPad met iOS 11.4 of later gebruikt en controleer of je device Airplay 2 ondersteund. De MK1 versie van de Citation ONE/100 luidsprekers ondersteunen geen Apple Airplay (ook niet na een software upgrade). De nieuwe MK2 versie en alle overige Citation apparatuur ondersteunt dit wel.

Android setup

Wanneer je klaar bent met de installatie van je Citation producten via Google Home-app is AirPlay gelijk klaar voor gebruik.

Klik vervolgens in het control centrum van je telefoon of tablet of binnen je favoriete app op hetAirPlay logo, selecteer je luidspreker(s) en start direct met het streamen van audio.

Setup via iOS

Wanneer je direct AirPlay met de Apple Woning-app wilt instellen en de setup via de Google Home-app eventueel later pas wilt doen volg dan onderstaande instructies voor Citation luidsprekers met display.

Stap 1: Selecteer Nederlands of een andere taal naar keuze op het display van uw Citation device.

Stap 2: Kies voor iOS

Stap 3: Open de Apple Woning-app.

Stap 4: Klik op het + teken en kies voor "Voeg accessoire toe"

Stap 5: Kies voor Ik heb geen code of kan niet scannen

Stap 6: Volg de instructies in de Apple Woning-app om de setup af te ronden.

Stap 7: Na een succesvolle installatie kun je op het AirPlay logotikken binnen je favoriete app of via het control scherm het streamen starten.

OPMERKING: Je kunt het Apple Control Center benaderen door op je iPhone met je vinger van rechts boven naar beneden te vegen.

Voorbeeld Apple Contol Center