U kunt op de volgende manieren een kamer toevoegen:

Op een iOS-apparaat

1. Tik op het tabblad 'Kamer', tik op het kamersymbool in de linkerbovenhoek en tik vervolgens op 'Kamerinstellingen'.
  2. Tik op 'Voeg kamer toe'.
  3. Geef uw kamer een naam en tik op 'Bewaar'.

Als u tussen verschillende kamers wilt navigeren, tikt u op de tab 'Kamers' onder in het scherm en veegt u vervolgens naar rechts of links over het scherm.

Op een Mac:

1. Ga in de menubalk naar 'Wijzig' > 'Wijzig kamer'.
  2. Klik op 'Kamers'.
  3. Klik op 'Voeg kamer toe'.
  4. Geef uw kamer een naam, klik op 'Bewaar' en klik vervolgens op 'Gereed'.

Als u tussen verschillende kamers wilt navigeren, klikt u op het thuissymbool in de werkbalk en selecteert u vervolgens een kamer. Of ga naar het tabblad 'Kamers' en veeg naar links of rechts met twee vingers op uw trackpad of Magic Mouse.