De Citation luidsprekers kunnen toegevoegd aan de Apple Woning-app (Apple Home-kit).

Voordat u begint

• Zorg eerst dat uw CITATION speakers zijn ingesteld via de Google-Home-app.
  • Werk uw iPhone, iPad of iPod touch bij naar de nieuwste versie van iOS. Als u de Woning-app op een Mac wilt gebruiken, werkt u uw Mac bij naar de nieuwste versie van macOS.
  • Om luidsprekers toe te kunnen voegen die compabitel zijn met AirPlay 2 moet u de eigenaar van de woning zijn in de Home-app. Gedeelde gebruikers kunnen deze apparaten niet toevoegen aan de Home-app.
  • Ga op uw iOS-apparaat naar 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud', scrol omlaag en schakel iCloud-sleutelhanger en 'Woning' in om Woning-gebruikers te wijzigen en accessoires te gebruiken op al uw iOS-apparaten.
  • Als u smart-tv's en luidsprekers wilt beheren in meer dan één woning die u hebt geconfigureerd in de Woning-app, sta dan u Woning toe om uw locatie te gebruiken.
  • Controleer of uw luidspreker compatibel is met AirPlay 2.

Luidsprekers toevoegen aan de Woning-app

Voeg elke luidspreker in uw woning toe aan de Woning-app. Vervolgens kunt u alles wat u wilt en waar u wilt afspelen.

Met AirPlay 2 compatibele luidsprekers toevoegen

1. Open de Woning-app, tik op  en tik vervolgens op 'Voeg accessoire toe'.
  2. Tik op 'Heb je geen code of kun je niet scannen?' en tik vervolgens op de luidspreker.
  3. Wacht tot uw luidspreker is toegevoegd. Geef uw luidspreker een naam en kies een kamer waar deze zich bevindt.
  4. Tik op 'Gereed'.

Uw luidsprekers organiseren per kamer

Organiseer uw luidsprekers per kamer in de Woning-app op uw iOS-apparaat of Mac. Vervolgens kunt u Siri gebruiken om muziek te bedienen en af te spelen in uw gehele woning. En vraag Siri om af te spelen wat u wilt zien, waar u het wilt zien.

Op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Houd in de Woning-app uw AirPlay luidspreker ingedrukt en tik vervolgens op 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Kamer' en kies een kamer voor het apparaat.
  3. Tik op 'Gereed'.

Op een Mac

1. Tik dubbel in de Woning-app op een AirPlay luidspreker en klik op 'Instellingen' in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op 'Kamer' en kies een kamer voor het apparaat.
  3. Tik op 'Gereed'.