1. Open de Google Home-app

2. Klik op het huisje (Home icoontje) en vervolgens op 'Toevoegen" (+ icoon)

3. Kies voor speakergroep maken

4. Selecteer de beschikbare speakers die u in de groep wil plaatsen en geef uw nieuw groep een naam.

5. U kunt nu muziek casten door middel van voice commands of of door in de App die u gebruikt via het casting symbool 1 van de beschikbare groepen te kiezen.  Heeft u uw groep bijvoorbeeld "Huiskamer" genoemd dan kunt bijvoorbeeld zeggen: "Hey Google, speel radio 538 af in Huiskamer" en dan zal de muziek afgespeeld worden op alle speakers die u in de groep "Huiskamer" heeft geplaatst.