Hoe speel ik muziek af via een USB-opslagapparaat?

1. Sluit uw USB-opslagapparaat aan op de USB-aansluiting van de soundbar.
  2. Druk op de BRON-toets op het bovenpaneel van de soundbar of op de BRON-toets op de afstandsbediening om de USB-modus te selecteren.

OPMERKING: Als de USB wordt gedetecteerd, toont het display "LOADING" en wordt muziek automatisch afgespeeld. Bestandsnamen verschijnen op het displaypaneel. Als geen USB wordt gedetecteerd, verschijnt "PLUG IN USB" op het display.