HDMI CEC
Als u een HDMI ARC-verbinding met uw televisie gebruikt, zal de afstandsbediening van uw tv het systeem automatisch bedienen voor standaardopdrachten zoals in- en uitschakelen en volumeregeling. De soundbar ondersteunt HDMI CEC en werkt met compatibele tv’s (raadpleeg de handleiding van uw tv voor compatibiliteit met HDMI CEC).

Bij de meeste Samsung-, LG-, Sony- en Vizio-tv’s reageert de soundbar automatisch op de afstandsbediening van uw tv. Gebruikt u een optische verbindingen dan kunt u de afstandbediening van uw TV een aantal commando's leren door middel van IR-learning.

Universeel IR-Learning / Inleren afstandsbediening

Klik hiervoor op het display van uw Harman / Kardon SURROUND op het menu "opties" en vervolgens op IR-Learning. U wordt vervolgens door het proces geleid. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust even contact met ons op.