CITATION ONE/100

Houd het reset knopje op de onderzijde van de CITATION speaker voor 15 zo’n seconden ingedrukt.

Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app.

CITATION 200

Houd de "Voice Assistent" knop (middelste knop) op de bovenkant van u het device en de "Volume Omlaag" knop zo'n 10 seconden tegelijkertijd ingedrukt totdat de luidspreker opnieuw opstart. Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app.

CITATION 300/500

Om de in de fabriek geprogrammeerde standaardinstellingen te herstellen drukt u op "Options" > "Factory Reset" op het display van uw CITATION luidspreker. Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app. Of houd het reset knopje op de onderzijde van de CITATION speaker voor 15 zo’n seconden ingedrukt. Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app.

CITATION AMP

Houdt met een pinnetje of paperclip het reset knopje op de achterzijde van het device zo'n 5 seconden ingedrukt tot het apparaat opnieuw opstart. Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app.

CITATION BAR / CITATION MultiBeam 700

Om de in de fabriek geprogrammeerde standaardinstellingen te herstellen drukt je op Opties > Fabrieksherstel op het display van de soundbar en bevestig je vervolgens deze keuze of houd de reset-knop op de achterkant van de soundbar gedurende zo'n 5 seconden ingedrukt. De opgeslagen informatie en instellingen worden gewist en de soundbar is klaar om opnieuw ingesteld te worden.

CITATION OASIS

Om de fabrieksinstelling te herstellen houd je de reset knop op de onderzijde van het apparaat zo'n 5 seconden ingedrukt. Het device zal vervolgens herstarten en is dan klaar om (opnieuw) ingesteld te worden via de Google Home-app.

CITATION SUB (S)

Houd de reset-knop op de achterzijde zo'n 20 seconden ingedrukt totdat er een bevestigingssignaal volgt. Het LED lampje aan de achterzijde zal wit gaan knipperen. De subwoofer is nu klaar om (opnieuw) gekoppeld te worden.

CITATION SURROUNDS

Houd de reset-knop op de achterzijde zo'n 20 seconden ingedrukt totdat er een bevestigingssignaal volgt. De luidsprekers zullen wit gaan knipperen en zijn dan klaar om opnieuw gekoppeld te worden.

CITATION TOWERS

Om de in de fabriek geprogrammeerde standaardinstellingen te herstellen drukt je op Opties > Fabrieksherstel op het display van de main tower en bevestig je vervolgens deze keuze (of houd de reset-knop op de achterkant zo'n 20 seconden ingedrukt.) De opgeslagen informatie en instellingen worden gewist en de soundbar is klaar om opnieuw ingesteld te worden.

TIP: Vergeet niet bij het (opnieuw) instellen ook even de secondary tower te resetten d.m.v. de reset knop op de achterzijde.