HDMI CEC
Als u een HDMI ARC-verbinding met uw televisie gebruikt, zal de afstandsbediening van uw tv de soundbar automatisch bedienen voor standaardopdrachten zoals in- en uitschakelen en volumeregeling. De soundbar ondersteunt HDMI CEC en werkt met compatibele tv’s (raadpleeg de handleiding van uw TV voor compatibiliteit met HDMI CEC).

Automatische tv-afstandbediening:
Bij de meeste Samsung-, LG-, Sony- en Vizio-tv’s reageert de soundbar automatisch op de afstandsbediening van uw tv. Gebruikt u een optische verbinding dan kunt u de afstandbediening van uw TV een aantal commando's leren door middel van IR-learning.

Afstandsbediening inleren

Tik hiervoor op het display van uw soundbar, ga naar het menu "opties" en kies vervolgens voor Universeel IR-Learning. U wordt vervolgens in vier simpele stappen door het proces geleid. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust even contact met ons op.

Bij sommige televisies kan het zo zijn dan in de TV instellingen infrarood geactiveerd dient te worden. Heb je hier vragen over, neem dan even contact op. Gaat het om een Ziggo Mediabox Next? Bekijk dan ook even het artikel wat de juiste instellingen beschrijft.