De Citation Surround luidsprekers kunnen (naast aan de Citation Bar en/of Citation MultiBeam 700/1100) ook aan een Citation AMP gekoppeld worden en opgenomen worden in een Multi-room audio opstelling.

Citation Surrounds pairen

Om de Citation Surround luidsprekers aan de Citation AMP te koppelen voer je de volgende stappen uit: Achter op de Citation Surround luidsprekers zit een reset knop. Houd deze bij beide luidsprekers zo'n 20 seconde ingedrukt totdat er een pipetoon volgt en de witte led lampjes op de voorkant van de Citation Surround luidsprekers gaan knipperen.

Als de Citation Surround luidsprekers beide knipperen kan je de Citation AMP in pairing mode zetten door op de pairing knop op de achterzijde van de Citation Amp te drukken. Het LED licht op de voorzijde van de Citation Amp zal groen oplichten wanneer de koppeling geslaagd is.

Let op: de Citation Surround luidsprekers zijn bedoelt om als Rear Left luidspreker (linksachter) en Rear Right luidspreker (rechtsachter) geplaatst te worden en om zo surround content (Dolby Audio films etc.) af te kunnen spelen. Houd er daarbij rekening mee dat de uitvoer van de bron (een TV, decoder of media speler) ook op surround doorvoer moet staan om dit af te kunnen spelen. Wanneer en geen surround content wordt afgespeeld (bijvoorbeeld radio of stereo muziek) of wanneer de instellingen van de TV niet goed staan dan kan het zijn dat de surround luidsprekers niet meespelen.

Tip: In het onderstaande artikel lees je welke combinaties er mogelijk zijn.