Sluit je het systeem via HDMI aan dan worden de CEC commando’s vaak al doorgegeven door de meeste Smart TV's. Hierdoor kan je bijvoorbeeld met de afstandsbediening van de televisie of TV-decoder gelijk het volume van de set aanpassen. Sluit je de set optisch aan dan kan je de afstandsbediening op de volgende manier inprogrammeren.

Afstandsbediening van de TV inleren:

1) Swipe op het touchscreen om “Opties” op het hoofdscherm te selecteren.

2) Druk vervolgens op “Universeel IR-leaning”.

3) Druk op het pijltje naar rechts om het inleren van de afstandsbediening te starten.

Afbeelding met tekst

Automatisch gegenereerde beschrijving

4) Richt de afstandsbediening die je wil gaan gebruiken op de soundbar en volg de instructies op het scherm om de knoppen op de afstandsbediening te programmeren.