Wanneer je een Tidal abonnement en een smart TV hebt kan je de Tidal-app op je TV downloaden en op deze manier HQ muziek afspelen en de bijhorende video's bekijken.

LG TV

1. Navigeer vanaf het beginscherm van de TV naar de LG Content store.
  2. Zoek naar TIDAL, installeer en start de TIDAL app.

Link met TIDAL

1. Ga naar link.TIDAL.com op je computer, telefoon of smart device.
  2. Login met je TIDAL login gegevens of maak een nieuw account aan.
  3. Voer de code in die weergeven wordt op LG TV om je account te koppelen en start met streamen.

Android TV

1. Navigeer vanaf het beginscherm van de TV naar de Play Store.
    2. Zoek naar TIDAL, installeer en start de TIDAL app.

Link met TIDAL
    1. Ga naar link.TIDAL.com op je computer, telefoon of smart device.
    2. Login met je TIDAL login gegevens of maak een nieuw account aan.
    3. Voer de code in die weergeven wordt op LG TV om je account te koppelen en start met streamen.

Apple TV

1. Navigeer vanaf het beginscherm van de Apple TV naar de  App Store.
    2. Zoek naar TIDAL, installeer en start de TIDAL app.

Link met TIDAL
    1. Ga naar link.TIDAL.com op je computer, telefoon of smart device.
    2. Login met je TIDAL login gegevens of maak een nieuw account aan.
    3. Voer de code in die weergeven wordt op LG TV om je account te koppelen en start met streamen.

SAMSUNG TV

1. Navigeer vanaf het beginscherm van de TV (2017 modellen en nieuwer) naar Samsung Apps.
    2. Zoek naar TIDAL, installeer en start de TIDAL app.

Link met TIDAL
    1. Ga naar link.TIDAL.com op je computer, telefoon of smart device.
    2. Login met je TIDAL login gegevens of maak een nieuw account aan.
    3. Voer de code in die weergeven wordt op LG TV om je account te koppelen en start met streamen.

Voor overige modellen raadpleeg https://support.tidal.com/ voor meer informatie.