Huidige software versie controleren

Zorg dat uw telefoon/tablet verbonden is met het zelfde netwerk als uw Citation apparaat. (u kunt dit zien onder het menu instellingen/verbindingen van uw toestel).

Open de Google Home-app, selecteer de desbetreffende apparaat en tik vervolgens op Apparaatinstellingen (het tandwiel icoontje rechts bovenaan).

Onder informatie (onderaan de pagina) kunt u de firmware versie van het systeem, cast versie, de taal, het land, het MAC-adres en het IP adres van uw apparaat vinden.

OPMERKING: Firmware upgrades worden automatisch gedownload en geïnstalleerd. Bij het (opnieuw) instellen van uw apparaat via de Google Home-app wordt er ook altijd gecontroleerd of er een nieuwere software update beschikbaar is.