Controleer of de LED lampjes van de towers en subwoofer constant wit branden. Een knipperend wit LED-lampje betekent dat de verbinding is verbroken. Houd in dat geval de RESET knop op de achterzijde van de tower(s) of subwoofer gedurende 5 seconden ingedrukt om de koppelingsmodus in te schakelen. Tik vervolgens op het touchscreen en selecteer "Luidspreker Setup" > "Koppelen" > "Tower koppeling" of "Subwoofer koppeling" en volg de instructies op het scherm om de digitale hub opnieuw te koppelen.