Welke aansluitingen bevinden zicht op het achterpaneel van de Citation Amp?

Overzicht achterpaneel Citation Amp

1. TV IN-groep

• HDMI (TV ARC): Sluit aan op HDMI (ARC)-ingang van uw TV.
  • OPTICAL: Sluit aan op optische audio-uitgang op uw TV of een digitaal apparaat.
  • COAXIAL: Verbind met coaxiale audio-uitgang op uw TV of een digitaal apparaat.

OPMERKING: Wanneer de HDMI-kabel en optische of coax-kabels zijn aangesloten, wordt het HDMI-signaal als eerste                 ontvangen.

2. SUB OUT

• Verbind met een subwoofer.

3. AUX IN (L/R)

• Verbind met RCA-audio-uitgangen op een extern apparaat.

4. SPEAKER OUT (L/R)

• Verbind met twee luidsprekers.

5. SERVICE (alleen voor technisch personeel)

6. TRIGGER OUT 12V

• Verbind met de 12 V-triggeringang op een extern apparaat.

7. IR REMOTE IN

• Verbind met de IR-extender.

8. LINE OUT

• Verbind met de audio-ingang op een extern apparaat.

9. POWER

• Verbind met de stroomkabel.

10. ETHERNET

• Verbind met internet (RJ45-connector).

11. PAIRING

• Verbind met een Harman Kardon draadloze subwoofer en/of surround-luidsprekers (zoals Citation Tower, Sub/ Sub S en Citation Surround).

12. RESET

• Houd 5 seconden ingedrukt om de fabrieksinstellingen te herstellen.