Hoe speel ik via Bluetooth muziek af op de Citation Oasis?

1. Schakel Bluetooth in op je telefoon, tablet of laptop.
  2. Druk herhaaldelijk op de bron knopboven op de Citation Oasis totdat het Bluetooth symbool in de rechterbovenhoek van het display gaat knipperen en de tekst "searching BT device" wordt weergegeven.
  3. Zoek op je telefoon (of tablet, laptop etc.) bij Bluetooth instellingen naar de Citation Oasis DAB en maak verbinding.
  4. Start de muziek op het gekoppelde apparaat. De muziek zal nu afgespeeld worden op de gekoppelde Citation Oasis.

Onderstaand tref je een voorbeeld van hoe je een Bluetooth device koppelt op een iPhone

OPMERKING: Zorg dat je telefoon of tablet binnen 10m van de gekoppelde luidspreker blijft voor een goede luister ervaring.