De Citation Amp koppelen aan een extern audio systeem

De Citation Amp kan aangesloten worden op een extern audiosysteem via de AUX-aansluiting. Het Line Output-volumeniveau is standaard ingesteld op "fixed" en verandert niet met het Citation Amp-volumeniveau.

Dit kan worden gewijzigd in "Variable" en zo veranderen met het Citation Amp Volume-niveau. Dit kan eventueel ingesteld worden via de webclient.

Webclient benaderen

Vul het ip-adres van de Citation Amp (zichtbaar in de Google Home-app onder Apparaatinstellingen) in de browserbalk van een webbrowser (Internet Explorer, Safari, Modzilla Firefox, Brave etc.) en druk op enter.

OPMERKING: De computer dient met het zelfde netwerk als waarmee de Citation Amp verbonden is.

Schuif de slider naar links om deze setting Variable te zetten

Mocht hierbij support of advies gewenst zijn, neem dan gerust even contact op.