Bluetooth

U kunt uw Citation-luidspreker gebruiken als externe luidspreker voor uw Bluetooth-compatibele smartphone of tablet.

De Bluetooth verbinding tot stand brengen

1. Zorg ervoor dat uw Citation 200 is verbonden met wifi via de Google Home-app (zie "VERBINDEN MET WI-FI").
  2. ruk terwijl de luidspreker is ingeschakeld op om de Bluetooth-koppelingsmodus te openen. Klaar om te koppelen: De LED-indicatoren lichten blauw op en scrollen.
  3. Selecteer “Citation 200” om te verbinden.

OPMERKING:

• Als u de naam van uw Citation 200 hebt gewijzigd tijdens het instellen van wifi, zoek dan naar de luidspreker met die naam. Verbinding gelukt: De LED-indicatoren knipperen blauw en dimmen vervolgens.

Verbinding maken met een ander Bluetooth-apparaat?

1. Houd terwijl de luidspreker is ingeschakeld de Bluetooth knop minimaal 5 seconden ingedrukt. Het eerder gekoppelde apparaat wordt gewist uit de Citation-luidspreker. De luidspreker schakelt in de Bluetoothkoppelingsmodus.
  2. Volg stap 2 onder "Bluetooth-apparaat verbinden".

Als het apparaat eerder aan de luidspreker is gekoppeld, deze eerst van de “Citation 200” loskoppelen.

OPMERKINGEN:

• De Bluetooth-werking kan worden beïnvloed door de afstand tussen dit product en uw Bluetooth-apparaat en door de gebruiksomgeving.
  • Tijdens Chromecast, AirPlay of Bluetooth-streaming pauzeert het afspelen van muziek op het huidige verbonden apparaat wanneer u het afspelen van muziek start op een tweede verbonden apparaat.