CITATION 300

Om de in de fabriek geprogrammeerde standaardinstellingen te herstellen drukt u op "Options" > "Factory Reset" op het display van uw CITATION luidspreker. Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app. Of houd het reset knopje op de onderzijde van de CITATION speaker voor 15 zo’n seconden ingedrukt. Alle instellingen zullen worden verwijdert en u bent nu klaar om uw product opnieuw in te stellen in de Google Home-app.