De Citation Bar ondersteund DTS Digital Surround en Dolby Audio.

Dit zijn formaten die door zowel door de meegeleverde HDMI als optisch kabel verwerkt kunnen worden.

Er is dus geen verschil in geluidskwaliteit is ongeacht de manier van aansluiten. Het voordeel van het aansluiten via HDMI ARC is dat de HDMI kabel naast geluid ook beeld en CEC commando's kan verwerken, maar wanneer de soundbar optisch in aangesloten en je leert de afstandsbediening in via het display van de soundbar dan kun je nog steeds met één afstandsbediening zowel uw televisie als soundbar bedienen.

Afstandsbediening inleren?

Klik hiervoor op het display van uw CITATION BAR op het menu "opties" en vervolgens op IR-Learning. U wordt vervolgens in drie simpele stappen door het proces geleid. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust even contact met ons op.