Winkels die de volledige surround setup hebben staan inclusief, Citation Sub, Citation Surround luidsprekers en de Citation Towers kunnen nu eenvoudig switchen tussen de verschillende opstellingen. Alle gekoppelde devices dienen hiervoor wel over de laatste FW versie te beschikken.

Tik hiervoor op het display van de soundbar, ga naar instellingen > systeem info, tik op over ons en houd vervolgens je vinger zo'n 10 sec op het display.

Vervolgens kun je bij het afspelen van surround content kiezen voor:

2.0 Towers

3.0 Citation Bar

3.1 Citation Bar + Sub

5.1 Citation Bar + Sub + Surround

5.1+ Citation Bar + Sub + Surround + Tower

Je kunt vervolgens op het display voor de gewenste optie kiezen of d.m.v. de surround knop of de afstandsbediening van de soundbar switchen tussen de verschillende opties.

Let op: bovenstaande werkt alleen wanneer er surround audio wordt afgespeeld (meerkanaals content) of wanneer de Virtual Surround mode in ingeschakeld. Wanneer je muziek afspeelt (2-kanaals stereo) en de Virtual Surround mode staat uit, dan zul je bij de 5.1 keuze de soundbar + sub en bij de 5.1+ keuze de towers + sub horen.

Tip: Kies op het display van de soundbar voor de optie Update (Opties > Update) om de WiSA modules bij te werken naar de laatste SW versie.

Bijgevoegd tref je een kort filmpje over hoe dit in zijn werk gaat.