Wilt u geen notificatie geluid horen bij het starten van het casten of wanneer u het volume niveau verhoogt of verlaagd?

Klik dan in de Google Home-app op het desbetreffende apparaat, ga naar apparaatinstellingen door op het tandwieltje te klikken en schakel casten starten en volumewijzigingen uit. In het Engels staat dit onder Playback sounds > Cast start and volume changes.

OPMERKING: Per apparaat kunnen de mogelijkheden in de Google Home-app verschillen.