Voordat we starten:

De Citation 300, 500, Citation Bar, Citation Tower en de Citation One/100 (MKII versie) ondersteunen AirPlay voor iPhone

en iPad. Zorg er voor dat je over de nieuwste versie van de Apple Woning-app beschikt. De Apple Woning-app is te downloaden in de App Store.

Zorg ervoor dat je een iPhone of iPad met iOS 11.4 of later gebruikt.

Wanneer je klaar bent met de installatie van je Citation producten via Google Home-app is AirPlay gelijk klaar voor gebruik.

Klik vervolgens in het control centrum van je telefoon of tablet of binnen je favoriete app op hetAirPlay logo, selecteer je luidspreker(s) en start direct met het streamen van audio.

* screenshot Apple Contol Center

Setup via iOS

Wanneer je direct AirPlay met de Apple Woning-app wilt instellen en de setup via de Google Home-app eventueel later pas wilt doen volg dan onderstaande instructies voor Citation luidsprekers met display.

Stap 1: Selecteer Nederlands of een andere taal naar keuze op het display van uw Citation device.

Stap 2: Kies voor iOS

Stap 3: Open de Apple Woning-app.

Stap 4: Klik op het + teken en kies voor "Voeg accessoire toe"

Stap 5: Kies voor Ik heb geen code of kan niet scannen

Stap 6: Volg de instructies in de Apple Woning-app om de setup af te ronden.

Stap 7: Na een succesvolle installatie kun je op het AirPlay logoklikken binnen je favoriete app of via het contol scherm het streamen starten.