De JBL LINK speakers dienen eerst ingesteld te worden voordat u deze kunt gebruiken, waar een internet verbinding voor nodig is.

Nadat uw luidsprekers zijn ingesteld via de Google Home-app kunt u eventueel uw luidsprekers via Bluetooth gebruiken om muziek af te spelen buiten (waarvoor dan geen internet noodzakelijk is).

OPMERKING: Wanneer er geen internetverbinding actief is kan er geen verbinding gemaakt worden met het Google platform en zullen de Google features (Assistent en App) niet werken zoals bedoelt .