De JBL LINK speakers dienen eerst ingesteld te worden voordat u deze kunt gebruiken, waar een internet verbinding voor nodig is.

Nadat uw luidsprekers zijn ingesteld via de Google Home-app kunt u eventueel uw luidsprekers via Bluetooth gebruiken om muziek af te spelen (waarvoor dan geen internet noodzakelijk is). U kunt eventueel gebruik maken van een mobiele Hotspot (d.m.v. uw mobiel, tablet of laptop) om uw luidsprekers in te stellen wanneer u geen internet in de buurt heeft.