Controleer of u de zelfde problemen ervaart wanneer u muziek via Bluetooth afspeelt met een andere telefoon/bron. Maakt dit geen verschil uit dan adviseren wij u het volgende te proberen:

Reset uw JBL LINK speaker(s)
Houd de knop Mute of Microfoon uit gedurende 13> seconden ingedrukt. Uw JBL Link luidspreker wordt opnieuw opgestart. Na 30-45 seconden hoort u een welkomstbericht. De LINK-luidspreker staat nu in de instelmodus.

Reset uw Bluetooth instellingen
1. Zet de Bluetooth op uw telefoon of tablet uit voor tenminste 10 seconden, en schakel hem daarna weer in.
2. Als u eerder uw product met uw telefoon of tablet heeft verbonden, kan u dan deze verbinding uit het Bluetooth menu op uw tablet of telefoon verwijderen?
3. Herstart uw telefoon of tablet, en probeer dan de Bluetooth verbinding opnieuw te maken.
4. Als het bovenstaande niet heeft gebaat, probeer dan uw product te herstarten.
5. Houd de Bluetooth knop op uw product ingedrukt totdat de koppelmodus weer aan gaat.
6. Ga naar de Bluetooth instellingen op uw telefoon of tablet, en begin het koppelproces opnieuw.