Test eerst of wanneer u muziek afspeelt via Bluetooth u de zelfde problemen ervaart. Controleer of het verschil uit maakt wanneer u muziek cast via Spotify of wanneer u bijvoorbeeld via een voice command aan de Google Assistent vraag om een radio station af te spelen.

Ervaart u deze issues alleen wanneer u muziek cast dan adviseren wij u om volgende te proberen:

Verwijder de Google Home-app van uw telefoon of tablet.

Reset vervolgens uw JBL LINK Speaker(s)
Houd de knop Mute/Microfoon uit gedurende 13> seconden ingedrukt (voor alle modellen). De LINK-luidspreker wordt opnieuw opgestart. Na 30-45 seconden hoort u een welkomstbericht. De LINK-luidspreker staat nu in de instelmodus.

Herinstalleer de Google Home-app en voer de setup up bij voorkeur uit wanneer uw telefoon/tablet verbonden is met het snellere 5 GHz WiFi thuisnetwerk.

Als het om een router gaat dat een 2.4 GHz en 5 GHz thuisnetwerk heeft dan adviseren wij om deze twee banden te scheiden door het 2.4 GHz en 5 GHz netwerk een aparte SSID (netwerk naam) en wachtwoord te geven. Hiervoor dient even ingelogd te worden op het modem.

Weet u niet precies hoe je dit kunt doen dan adviseren wij om even contact op te nemen met de internet provider. Zijn kunnen dit telefonisch even doen.