Volg onderstaande instructies om uw speaker in te stellen:

Zet de JBL LINK speaker aan.

Bekijk eerst op uw telefoon of tablet onder WiFi settings of verbonden met met het juiste WiFi netwerk (waar u ook uw speaker op wil installeren).

Wij adviseren u om uw speaker(s) bij voorkeur in stellen op uw 5 GHz WiFi thuis netwerk wanneer u dit heeft.

• Open de Google Home-app
  • Schakel Bluetooth in
  • Schakel Locatie Voorzieningen in (in uw telefoon instellingen)
  • Geef Google toestemming tot uw locatie bij gebruik van de app.
  • Stap 1 Druk op “+ Add/toevoegen”  en voeg een nieuw apparaat toe aan home/huis
  • Stap 2  Selecteer een kamer waaraan u het apparaat wil toevoegen
  • Volg de instructies op het scherm om uw nieuwe JBL LINK speaker toe te voegen.