Verwijder de Google Home-app van uw telefoon/tablet.

Reset vervolgens uw ENCHANT 800/1300
Houd vanuit een willekeurige modus de toetsen – (min) en stand-by op het bovenpaneel van de soundbar ingedrukt.
Wanneer het herstellen van de fabrieksinstellingen is voltooid, wordt de soundbar automatisch uitgeschakeld en opnieuw gestart.

Herinstalleer vervolgens de Google Home-app en voer de setup bij voorkeur uit wanneer uw telefoon/tablet verbonden is met het snellere 5 GHz WiFi thuisnetwerk.

Als het om een standaard provider router gaat met een 2.4 GHz en 5 GHz wifi thuisnetwerk dan adviseren wij om deze twee banden te scheiden door het 2.4 GHz en 5 GHz netwerk beide een aparte SSID (netwerk naam) en wachtwoord te geven. Hiervoor dient even ingelogd te worden op het modem.

Weet u niet precies hoe u dit kunt doen dan adviseren wij om even contact op te nemen met de internet provider. Zij kunnen dit telefonisch al aanpassen voor u.

In dit artikel staat eventueel beschreven hoe u dit zelf kunt doen (inclusief screenshots voor Ziggo klanten). KPN klanten kunnen gebruik maken van de online servicetool.

Zorg daarna dat u de telefoon of tablet verbindt met het snellere 5 GHz WiFi thuisnetwerk voordat u de setup opnieuw uitvoert.

Heeft u wijzigingen aangebracht in uw netwerk instellingen zorg er dan voor dat al uw devices aangemeld worden op het "nieuwe" netwerk en zorg ervoor dat u eventuele andere netwerken waarmee uw telefoon/tablet automatisch verbinding kan maken vergeet.

In dit artikel staat beschreven hoe mogelijk interferentie voorkomen kan worden.

TIP: Lukt het niet om de draadloze verbinding simpel in stand te houden dan kan de soundbar eventueel ook direct op het netwerk aangesloten worden met behulp van een ethernet kabel.