Software upgrades worden automatisch aangeboden wanneer er een internetverbinding actief is.

Software versie controleren
Om de huidige versie te controleren, houdt u op de afstandsbediening van het apparaat DIMNIVEAU 3 seconden ingedrukt. Druk vervolgens op GELUIDSMODUS en NACHTMODUS in volgorde binnen 10 seconden.

* De meest recente versie op het moment van schrijven is MCU: 45, Wifi: 14

De software bijwerken (indien beschikbaar)

De nieuwste versie van de software is te vinden wanneer verbonden met een netwerk. "NEW UPDATE FOUND (NIEUWE UPDATE GEVONDEN)" verschijnt een keer op het display. De soundbar begint nu met het updateproces.

Percentage en "UPDATING, KEEP INTERNET CONNECTION (UPDATING, INTERNETVERBINDING NIET VERBREKEN)" scrolt op het display.

Wanneer de soundbar opnieuw wordt geïnstalleerd via de Google Home-app wordt er ook automatisch gezocht of er beschikbare software upgrades zijn. Wordt er geen update aangeboden dan is het device up-to-date en is er geen nieuwe versie beschikbaar.