• Selecteer de STANDAARD modus om naar het originele geluid met MultiBeam Surround Sound te luisteren.
  • Selecteer de MUZIEK-modus om te genieten van muziek met een licht MultiBeam Surround Soundeffect.
  • Selecteer de FILM-modus om te genieten van filmgeluid met MultiBeam Surround Sound.
  • Selecteer de SPRAAK-modus om te genieten van dialogen met een licht MultiBeam Surround Sound-effect.
  • Selecteer de PERSOONLIJKE modus om te genieten van het originele geluid met MultiBeam Surround Sound.

De bas-instelling kan naar persoonlijke voorkeur worden gewijzigd en opgeslagen in de voorkeursinstellingen.

OPMERKING: Houd de Sound Mode knop 5 seconden ingedrukt om de standaard audio-instellingen te herstellen.