Uw CITATION speakers dienen eerst ingesteld te worden via de Google Home-app voordat u deze kunt gebruiken, waar een internet verbinding voor noodzakelijk is.

Nadat uw luidsprekers zijn ingesteld via de Google Home-app kunt u eventueel uw luidsprekers via Bluetooth gebruiken om muziek af te spelen (waarvoor dan geen internet noodzakelijk is). U kunt eventueel gebruik maken van een Hotspot om uw luidsprekers in te stellen wanneer u geen internet in de buurt heeft.

Opmerking: Een actieve internet verbinding is noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van de Google Assistant.